aboutus
lopende band

Wij hebben drie professionele fabrieken om onze producten te produceren,

 

            één van onze fabriek is geïntegreerde fabrikanten die zich specialiseert in zacht materiaal als achtergrond, 3D paneel van het muurleer, het bedrijf in Guangzhou wordt gevestigd, en in 2013 opgericht, en het heeft beroemde merk twee, OU SHANG LI YA en de winst van JIN LI BO YA zowel de markt met hun reeksproducten die belangrijke technologie, onafhankelijke octrooitechnologie en intellectuele eigendom heeft.

 

 

             de andere twee fabrieken zijn een professioneel R&D-ontwerp, productie, verkoop van conventioneel metaalplafond, niet genormaliseerd modelleringsplafond, aluminiumgordijngevel, honingraatpanelen, allerlei de metaal gesneden ponsen decoratieve panelen, evenals diverse eigenschappen van de de deklaagbehandeling van de metaaloppervlakte als één geïntegreerde onderneming. Het bedrijf heeft nu moderne reeks van de verwerkingsmateriaal van het bladmetaal en de introductie van de deklaagsysteem van de gramnevel. Samenwerking op lange termijn met belangrijke merkleveranciers om een betrouwbare waarborg van productkwaliteit te worden. Sheng feng is geëngageerd om een hoog niveau van fluorocarbon van de gordijngevelpanelen van het toepassingenaluminium bespuitende producten en de technische diensten, de integratie van het binnenlandse en buitenlandse diverse aluminium te verstrekken gordijngevelraad, geavanceerde en praktische technologiesysteem. De professionele kwaliteit heeft het lof van klanten gewonnen.

 

 

Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.
De fabriek van het aluminiumpaneel De fabriek van het aluminiumpaneel De fabriek van het aluminiumpaneel De fabriek van het aluminiumpaneel De fabriek van het aluminiumpaneel
OEM / ODM

Internationale het Na-Weergeven is de professionele leverancier, gespecialiseerd in 3D paneel van de leermuur, aluminiumpaneel, enz. Ook hebben wij een professioneel team van de ontwerperverkoop, kan al ontwerp enkel voor u worden verstrekt.

 

Wij gebruiken wijd digitaal productiemateriaal, in deugd van hun hoge nauwkeurigheid en kwaliteitscontroleeigenschappen in real time, het product indien voordeel gehaald uit het hoogst digitaal weergegeven milieu.

R & D

PRODUCTIEproces

 

     Wij gebruiken wijd digitaal productiemateriaal, in deugd van hun hoge nauwkeurigheid en kwaliteitscontroleeigenschappen in real time, het product indien voordeel gehaald uit het hoogst gedigitaliseerde milieu.

 

 

MARKETING NETWERK

 

    In dit verkoopnetwerk, door gegevens het delen en de realtime te gebruiken koppel systeem terug, kunnen wij de totale marktinformatie in het verkoopnetwerk snel beheersen.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

    Makend volledig gebruik van de interne kwaliteitsgegevens in de hoge realtime die van het netwerk en controlemiddelen, kan zich onze systeem voor kwaliteitscontroletijd in de productie van om het even welke verbinding mengen om de kwaliteit van strikt gecontroleerd te beschermen delen.

 

 

BEDRIJFSECONOMIE

 

    Zet intern bureausysteem van Tencent door de totstandbrenging van ERP productie het plannen en kwaliteitscontrole, aaneenschakelingsbeleid, marktbeheer en controle, ons beheer in de digitale omgeving op om ordelijke verrichting te zijn.

Contactgegevens