aboutus

Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.

Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Na-Weergeven
Aantal werknemers: 1000~1500
Jaarlijkse omzet: 1000000-2200000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Internationale het Na-Weergeven van Guangdong werd opgericht in 2015, gelegen in beroemde vervaardigingsprovincie - Guangdong en bureau in rijk commercieel centrum FOSHAN, zijn wij een jeugdig, energiek en krachtig lokaal bedrijf. Wij hebben vier fysieke installatie, Co. van Guangzhou Jinao Jiaju Zhipin, Ltd, de Bouwmaterialenco. van Foshan Nanhai Fanhao, Ltd, de Bouwmaterialenco. van Foshan Nanhai Shengfeng, Ltd, de Decoratieco. van Yinchuan Jingpeng, Ltd. Wij specialiseren ons in bedrijfshandel voor bouwmaterialen en de verwante producten, bezitten onze de uitvoervergunning die door Dienst van Handel van Foshan-Stad goedkeurde.

Wij zijn een nadruk op wereldwijde handelkoninkrijk, bouwend uitvoerige one-stop ondersteunende diensten voor alle klanten. Behandelend het volledige proces van productenvervaardiging, bespaart de uitvoer, inklaring, naar levering om onze cliënt te helpen tijd en geld, vormen wij One-stop Sourcing & een Handelsplatform.
De Internationale dochteronderneming van het Na-Weergeven van Guangdong is grootste professionele productiebasis gewijd aan de productie van Aluminiumplafonds, de panelen van de Aluminiumgordijngevel, de panelen van de Aluminiumhoningraat, aluminium materialen Van golfkarton, en de Gestalte gegeven van de de bouwdecoratie. Sinds bedrijf die aan het werken oprichten, dringen aan wij bij het houden van „Geloofwaardigheid onze sluitsteen is, is de Kwaliteit ons leven, hangt alles van cliëntwerkelijke vraag „af dit beleid om ons bedrijf, met het vergelijken van geloofwaardigheid, producten, de diensten, het basissteun en concept van de douanediensten in werking te stellen om klant te helpen goede keuzen maken terwijl zij die materialen verzuren, oprecht concurrerendste prijs en de perfecte pre-sales en naverkoopdiensten aan onze cliënten aanbieden. Onze producten gingen reeds ISO9001 over: 2008 de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem en ISO14001: 2004 wordt de Milieubeheersysteemcertificatie, een strikt systeem voor kwaliteitscontrole in real time gevolgd om het beheer。 ervoor te zorgen van de productieverrichting

Geschiedenis

          Het na-Weergeven van Guangdong is Commercieel Investeringsco., Ltd bedrijf die met vier entiteitfabrieken, zich in de panelen van de leermuur, de plafonds van het aluminiumvernisje en andere bouwmaterialen specialiseren.


          Ons bedrijf heeft uitgebreide ervaring in samenwerkingsprojecten op grote schaal, zoals Shanghai, Jiangsu, Zhejiang en ander lokaal winkelcomplexxen, scholen en tentoonstellingscentrum om muren en opgeschort plafond te installeren. Ons professioneel team en producten van uitstekende kwaliteit van harde macht heeft brede aandacht in Saudi-Arabië, Nigeria, India, Pakistan en andere plaatsen gekregen, en er is de samenwerking van het techniekprogramma.


          Wij benadrukken bouwstijl uitvoerige one-stop ondersteunende diensten voor klanten, zullen wij een reeks van de uitvoer uitdrukkelijk, zoals de productie van goederen, het uitvoeren, inklaring, logistiek en andere processen nemen.

 

Dienst

          Wij zijn nadruk op wereldwijde handelkoninkrijk, de bouw uitvoerige one-stop ondersteunende diensten voor alle klanten. Behandelend het volledige proces van productenvervaardiging, bespaart de uitvoer, inklaring, naar levering om onze cliënt te helpen tijd en geld, vormen wij One-stop Sourcing & een Handelsplatform.


          De Internationale dochteronderneming van het Na-Weergeven van Guangdong is grootste professionele productiebasis gewijd aan productie van 3D Comités van de Leermuur, personaliseert MDF Muurcomités, Klapraad, muurstof, Multifunctionele zachte decoratieve het huisproducten van de Kaderlijn enz. Wij verstrekken Aluminiumplafonds, de panelen van de Aluminiumgordijngevel, de panelen van de Aluminiumhoningraat, het Van golfkarton, dak van de Titaniumreeks, ook Geïntegreerd aluminiumplafond en de Gestalte gegeven aluminium materialen van de de bouwdecoratie.

 

          Sinds bedrijf die aan het werken oprichten, dringen aan wij bij het houden van „Geloofwaardigheid onze sluitsteen is, is de Kwaliteit ons leven, hangt alles van cliëntwerkelijke vraag „af dit beleid om ons bedrijf, met het vergelijken van geloofwaardigheid, producten, de diensten, het basissteun en concept van de douanediensten in werking te stellen om klant te helpen goede keuzen maken terwijl zij die materialen verzuren, oprecht concurrerendste prijs en de perfecte pre-sales en naverkoopdiensten aan onze cliënten aanbieden.

 

          Onze producten gingen reeds ISO9001 over: 2008 de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem en ISO14001: 2004 wordt de Milieubeheersysteemcertificatie, een strikt systeem voor kwaliteitscontrole in real time gevolgd om het beheer。 ervoor te zorgen van de productieverrichting

Ons Team

Onze Slogan:
Verdraagzaam aan Diversiteit, door de Wereld wordt geprijst die!

Onze Wens:
Internationale het Na-Weergeven van Guangdong volgt Internet+ Denkend, en „Één Riem Één Weg“ nationaal beleid, opdracht voor het creëren van het globale dorp. Wortel schietend in China en de dienst aan wereldmarkt, probeer ons beste om een de bekende handelsmerken tot stand te brengen van wereldklasse, en bekend maken GEMAAKT IN CHINA aan elke hoek van de wereld zoals licht van sterren.

Onze Opdracht:
Bepaalde om een globaal merk van de de milieubescherming van China te vestigen industrie

Onze betekenis van waarde:
Georiënteerde de mensen, de Industrie dienen het land, Scherpzinnigheid en Ondernemend, Bijdragend tot de maatschappij

Contactgegevens