Verdraagzaam aan Diversiteit, door de Wereld wordt geprijst die!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Comité van het aluminiumvernisje voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Comité van het aluminiumvernisje voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ontving uw steekproef, denk ik het zeer aardig ontwerp is en het Pu-leer, ik zo gelukkig om met een professioneel en ervaren bedrijf ben samen te werken!

—— Elkasaby (Saudi-Arabië)

Dank u zeer u kan de tijd van levering vooruitgaan, maakt uw perfecte diensten me zeker dat u een succesvolle zakenman bent.

—— Jim (Turkije)

Na de installaties, vertelde de ingenieur me dat uw aluminiumpaneel voor dit architectuurproject uitstekend is.

—— Chris (Engeland)

Dank u voor uw catalogus, houd ik van de producten. De vooral paarden en de vogels.

—— Dana (Amerika)

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.

1 2 3 4
Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd. Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.
Verkopersteam Verkopersteam onze klant onze klant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Na-Weergeven
Aantal werknemers : 1000~1500
Jaarlijkse omzet : 1000000-2200000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Internationale het Na-Weergeven van Guangdong werd opgericht in 2015, gelegen in beroemde vervaardigingsprovincie - Guangdong en bureau in rijk commercieel centrum FOSHAN, zijn wij een jeugdig, energiek en krachtig lokaal bedrijf. Wij hebben vier fysieke installatie, Co. van Guangzhou Jinao Jiaju Zhipin, Ltd, de Bouwmaterialenco. van Foshan Nanhai Fanhao, Ltd, de Bouwmaterialenco. van Foshan Nanhai Shengfeng, Ltd, de Decoratieco. van Yinchuan Jingpeng, Ltd. Wij specialiseren ons in bedrijfshandel voor bouwmaterialen en de verwante producten, bezitten onze de uitvoervergunning die door Dienst van Handel van Foshan-Stad goedkeurde.

Wij zijn een nadruk op wereldwijde handelkoninkrijk, bouwend uitvoerige one-stop ondersteunende diensten voor alle klanten. Behandelend het volledige proces van productenvervaardiging, bespaart de uitvoer, inklaring, naar levering om onze cliënt te helpen tijd en geld, vormen wij One-stop Sourcing & een Handelsplatform.
De internationale dochteronderneming van het Na-Weergeven van Guangdong is grootste professionele productiebasis gewijd aan de productie van Aluminiumplafonds, de panelen van de Aluminiumgordijngevel, de panelen van de Aluminiumhoningraat, aluminium materialen Van golfkarton, en de Gestalte gegeven van de de bouwdecoratie. Sinds bedrijf dat aan het werken opricht, dringen aan wij bij het houden van „Geloofwaardigheid onze sluitsteen is, is de Kwaliteit ons leven, hangt alles van cliëntwerkelijke vraag „af dit beleid om ons bedrijf, met het vergelijken van geloofwaardigheid, producten, de diensten, het basissteun en concept van de douanediensten in werking te stellen om klant te helpen goede keuzen maken terwijl zij die materialen verzuren, oprecht concurrerendste prijs en de perfecte pre-sales en naverkoopdiensten aan onze cliënten aanbieden. Onze producten gingen reeds ISO9001 over: 2008 de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem en ISO14001: 2004 wordt de Milieubeheersysteemcertificatie, een strikt systeem voor kwaliteitscontrole in real time gevolgd om het beheer。 ervoor te zorgen van de productieverrichting

Contactgegevens
Guangdong Na-View Commercial Investment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Simon

Tel.: 86-158-82666367

Fax: 86-757-82666367

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)